N a t u r a l w i n e s f r o m l o c a l f r u i t s a n d b e r r i e s
D e g u s t ā c i j a s u n V i e s o š a n ā s v ī n a d a r ī t a v ā
pussaldais
Aveņu dzirkstošais
Pussaldais dzirkstošais aveņu vīns gatavots pielietojot Tradicionālo metodi būs lieliska izvēle svinot īpašos dzīves mirkļus draugu un ģimenes lokā. Ideāli piemērots pie desertiem.
sausais
Rabarberu vīns
Sausais rabarberu vīns būs laba izvēle karstā vasaras dienā. Labi saderēs ar sieriem un jūras veltēm.
Stiprais dzēriens
"daudzābols"
Šīs pudeles satura iegūšanai ir nepieciešams 3 pūri ābolu. Gatavošanas procesā netiek
pievienots cukurs. Fermentēšanas procesā alkoholu saražo augļu cukurs, ko āboli un saule uzkrājuši.
Destilēšana notiek četras reizes pēc senas metodes, saldējot un uz atklātas uguns. Pēc destilēšanas tas tiek izturēts Latvijas ozola koka mucā. Tas arī piešķir dzērienam īpašo aromātu un garšu. Pasniegt brendija glāzē.
pussaldais
Brūkleņu Medus
Sabalansēts – apaļš vīns, kurā maigi spēlējas brūkleņu skābums un rūgtums ar medus saldumu. Labi iederēsies pie desertiem.
galerija
M ū s u v ī n a d a r ī t a v a
“Tēviņkalns” vīna ražotne atrodas Tukuma novada, Zemītes pagastā, augstā vietā, no kuras paveras burvīgs skats uz skaistām dabas ainavām. “Tēviņu” nosaukums radies no blakus esošās senču svētvietas – “Tēviņkalns”
Mēs nodarbojamies ar vīna gatavošanu no pašu dārzā un savvaļā ievāktiem augļiem un ogām. Mūsu vīniem ir rakturīga intensīva krāsa, smarža (aromāts) un garša, jo izejmateriāls aug minerāliem bagātā mālā.