N a t u r a l w i n e s f r o m l o c a l f r u i t s a n d b e r r i e s

D e g u s t ā c i j a s u n V i e s o š a n ā s v ī n a d a r ī t a v ā

Tēviņkalna mājas vīna darītava
Tēviņkalna mājas vīna degustācija
pussaldais

Aveņu dzirkstošais

Pussaldais dzirkstošais aveņu vīns gatavots pielietojot Tradicionālo metodi būs lieliska izvēle svinot īpašos dzīves mirkļus draugu un ģimenes lokā. Ideāli piemērots pie desertiem.

sausais

Rabarberu vīns

Sausais rabarberu vīns būs laba izvēle karstā vasaras dienā. Labi saderēs ar sieriem un jūras veltēm.

Stiprais dzēriens

"daudzābols"

Šīs pudeles satura iegūšanai ir nepieciešams 3 pūri ābolu. Gatavošanas procesā netiek
pievienots cukurs. Fermentēšanas procesā alkoholu saražo augļu cukurs, ko āboli un saule uzkrājuši.

Destilēšana notiek četras reizes pēc senas metodes, saldējot un uz atklātas uguns. Pēc destilēšanas tas tiek izturēts Latvijas ozola koka mucā. Tas arī piešķir dzērienam īpašo aromātu un garšu. Pasniegt brendija glāzē.

pussaldais

Brūkleņu Medus

Sabalansēts – apaļš vīns, kurā maigi spēlējas brūkleņu skābums un rūgtums ar medus saldumu. Labi iederēsies pie desertiem.

Previous
Next
galerija

M ū s u v ī n a d a r ī t a v a

“Tēviņkalns” vīna ražotne atrodas Tukuma novada, Zemītes pagastā, augstā vietā, no kuras paveras burvīgs skats uz skaistām dabas ainavām. “Tēviņu” nosaukums radies no blakus esošās senču svētvietas – “Tēviņkalns”

Mēs nodarbojamies ar vīna gatavošanu no pašu dārzā un savvaļā ievāktiem augļiem un ogām. Mūsu vīniem ir rakturīga intensīva krāsa, smarža (aromāts) un garša, jo izejmateriāls aug minerāliem bagātā mālā.

par mums

T ē v i ņ k a l n s v ī n a r a ž o t n e

Tēviņkalna mājas vīna darītava